sâmbătă, 24 aprilie 2010

Antrenorul Corunei, Robert Opatchi, a lovit un arbitru!

Partida de juniori dintre Coruna Câmpina şi Petrolul Ploieşti, scor final 1-3, nu a fost deloc una tensionată. Astfel că din tot ceea ce s-a întâmplat de-a lungul celor 70 de minute de joc, nimic nu prevestea furtuna din minutele imediat următoare fluierului final.
Astfel, la sosirea în zona cabinelor, antrenorul formaţiei Coruna Câmpina, Robert Opatchi (foto), i-a reproşat arbitrului Dumitru Ofrim faptul că nu eliminase un jucător de la formaţia oaspete, tonul ridicat şi injuriile antrenorului câmpinean transformându-se finalmente în lovirea arbitrului. Totul sub privirile oficialilor celor două echipe, ale oficialilor de la meciul care urma pe aceeaşi arenă, dar - poate cel mai grav - sub privirile copiilor care sunt pregătiţi de Opatchi.
Personal nu am înţeles gestul antrenorului câmpinean. Cu atât mai mult cu cât meciul se terminase, iar prestaţia arbitrilor nu a avut absolut nici o contribuţie la înfrângerea Corunei. Şi atunci? Chiar dacă am putea pleca de la premiza că arbitrul ar fi greşit, o astfel de corecţie fizică nu poate contribui la educarea generaţiilor de fotbalişti în care patronului Corunei, Virgil Guran, investeşte bani mulţi de ani întregi. Tocmai aceasta ar trebui să fie diferenţa dintre un antrenor, mai ales pentru o echipă de juniori, şi un spectator sau un golan de pe stradă!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu