CONCURS

Un nou concurs
În urma centralizării părerilor voastre și a discuțiilor directe cu mai mulți participanți la concursul recent încheiat, am decis să aduc câteva modificări la regulamentul concursului. Astfel, concursul se va derula pe perioada a două săptămâni, iar timpul de răspuns se reduce la două zile. Mai concret, întrebările vor fi publicate în dimineața zilelor de sâmbătă, 15 septembrie; luni, 17 septembrie; miercuri, 19 septembrie; vineri, 21 septembrie; duminică, 23 septembrie; marți, 25 septembrie; joi, 27 septembrie. Răspunsurile se primesc în ziua următoare afișării întrebărilor, până seara la ora 21.00. Vor fi câte două întrebări: prima din cuprinsul acestui blog, care va fi punctată cu două puncte, iar a doua, indicarea rezultatului exact al unui meci de fotbal, care va fi punctată cu 1 punct.
Cei care s-au înscris deja la precedentul concurs nu mai este nevoie să se înscrie dacă își păstrează nick-name-ul. Ceilalți doritori să participe la acest concurs vor trebui să se înscrie, trimițând nick-name-ul, numele lor real, adresa de email și numărul de telefon până cel mai târziu odată cu trimiterea primelor răspunsuri, adică până duminică, 16 septembrie, ora 21.00.
Celelalte prevederi ale regulamentului concursului rămân neschimbate, iar dacă mai aveți comentarii, sugestii sau întrebări le aștept cu plăcere!
Mâine seară voi anunța premiile puse în joc, iar sâmbătă dimineață începe concursul!

Provocare la o mini-dezbatere
Încheierea primului concurs din acest sezon îmi dă prilej să-i provoc pe participanți, dar și pe ceilalți cititori, posibili viitori concurenți, la o mini-dezbatere. Vă invit să vă spuneți punctul de vedere asupra derulării concursului, mai precis asupra regulilor sale. Astfel, unii mi-au spus că ar trebui ca întrebările să fie zilnice, eventual pe o perioadă mai scurtă de timp decât 3 săptămâni, alții că ar trebui acordate alte punctaje pentru cele trei tipuri de întrebări... Așadar, vă invit să vă spuneți punctul de vedere și în măsura în care mai mulți cititori au idei asemănătoare vă voi comunica modificările la regulamentul concursului. Ideile voastre le primesc până joi seara, vineri urmând a anunța premiile și eventualele modificări de regulament, iar sâmbătă, 15 septembrie, începe un nou concurs!

Final de concurs
S-a încheiat concursul! Ultima întrebare a fost: Care credeți că va fi rezultatul exact al partidei Austria - Scoția, care are loc în această seară, de la ora 19.30, în cadrul preliminariilor Campionatului European de Tineret? Rezultatul partidei a fost 3-2 și nu a fost ghicit de nici un concurent care a răspuns, astfel încât clasamentul final arată astfel:
pentru locul al doilea:
LiviaB; sKp - 2 puncte
Claudio Caniggia - 1 punct
FlorinP - 0 puncte
pentru locul al treilea
IoanaM; CoriB - 2 puncte
Asistent - 1 punct
AlinaM - 0 puncte
Acolo unde sunt mai mulți concurenți cu același punctaj s-a procedat la o tragere la sorți, rezultatul și clasamentul final arătând astfel:
(exceptăm locul 1, ocupat de Dante, care și-a revendicat deja premiul)
2. LiviaB (a ales tricou Adidas, naționala României, mărimea XL) 
3. sKp (a ales mingea de fotbal LEGEA)
4. Claudio Caniggia (a ales parfumul de damă oferit de Avon)
5. FlorinP (bluză Bayern Munchen)
6. CoriB (busola)
7. IoanaM (set cosmetic bărbătesc)
8. Asistent (echipament Zen-Sport)
AlinaM primește mențiune.
Îi rog pe concurenți să precizeze ce premiu doresc, în ordinea în care s-au clasat.
Vă mulțumesc pentru participare și vă aștept la un nou concurs, ale cărui premii le voi anunța vineri, 14 septembrie, și va începe sâmbătă, 15 septembrie. 

Ultima întrebare de departajare
Ultima întrebare de departajare este: Care credeţi că va fi rezultatul exact al partidei Austria - Scoţia, care are loc în această seară, de la ora 19.30, în cadrul preliminariilor Campionatului European de Tineret? Se primesc doar rezultate exacte, până la ora 19.00.

”Dante” a ales parfumul bărbătesc
Câștigătorul concursului mi-a transmis printr-un mesaj că premiul pe care și-l alege este parfumul bărbătesc BLACK SUEDE TOUCH, oferit de Avon Cosmetics Câmpina.
 

Răspunsul și clasamentul celei de-a doua zile de departajare
Iată răspunsul la întrebarea celei de-a doua zile: 1. Cine a arbitrat partida Steaua București - Universitatea Craiova, din turul campionatului 1984-1985? Răspuns: Mircea Neșu. http://www.labtof.ro/fotbal/diviziaa/statistici.php?cdx=329569db26610cf86341f617a85b6805&idreferee=786&iddiviziaasezon=52
Iată și clasamentul actualizat:
pentru locul al doilea:
LiviaB; sKp - 2 puncte
Claudio Caniggia - 1 punct
FlorinP - 0 puncte
pentru locul al treilea
IoanaM; CoriB - 2 puncte
Asistent - 1 punct
AlinaM - 0 puncte
Mâine dimineață vă voi prezenta ultima întrebare de baraj, după care dacă va mai fi nevoie de departajare se va trece la o tragere la sorți.

Întrebarea a doua de departajare
A doua întrebare de departajare este:
1. Cine a arbitrat partida Steaua București - Universitatea Craiova, din turul campionatului 1984-1985?
Răspunsurile se primesc până astăzi la ora 19.00.

Răspunsul și clasamentul după prima zi de departajare
Cu o mică întârziere pentru care îmi cer scuze, iată răspunsul și clasamentul după prima zi de departajare.
1. Cine a câștigat întrecerea feminină a Cupei ”1 Iunie” la tenis din masă, din mai 2009?
Răspuns: Ioana Maghiar. http://www.sport-campina.blogspot.ro/2009/05/cupa-1-iunie-la-tenis-de-masa.html
Clasament
pentru locul al doilea:
LiviaB; Claudio Caniggia; sKp - 1 punct
FlorinP - 0 puncte
pentru locul al treilea
IoanaM; CoriB; Asistent - 1 punct
AlinaM - 0 puncte

Prima întrebare de departajare
Iată prima întrebare de departajare, pentru care se primesc răspunsurile până astăzi la ora 19.00:
1. Cine a câștigat întrecerea feminină a Cupei ”1 Iunie” la tenis din masă, din mai 2009?
Vă reamintesc și sponsorii concursului: Avon Cosmetics Câmpina, Legea Sport Cluj, Zen-Sport, MENDOZA, Echipmont.


Concluziile concursului. Primii câştigători şi modalitatea de departajare
S-a încheiat o nouă ediţie a concursului Sport-Câmpina. Mulţumindu-vă celor care aţi participat şi invitându-vă pe toţi cititorii la un nou concurs, iată răspunsurile oficiale ale etapei a treia:
1. Cât a sărit Aniţa Dumitraşcu la săritura în înălţime la Campionatul Naţional de Atletism Juniori III, atunci când a câştigat titlul de campioană naţională? Răspuns: 1,62 m http://sport-campina.blogspot.ro/2010/07/doi-campioni-nationali-la-atletism-de.html
2. Ce echipă a câştigat titlul de campioană naţională la fotbal în anul 1991? Răspuns: Universitatea Craiova. http://www.romaniansoccer.ro/divizia_a/tables/1990_91.shtml 
3. Care credeţi că va fi rezultatul partidei Estonia – România, din preliminariile CM, programată vineri, 7 septembrie? Răspuns: 0-2. http://www.sport-campina.blogspot.ro/2012/09/vineri-7-septembrie-partide_8.html 
Iată şi clasamentul:
1. Dante - 17 puncte
2. LiviaB; Claudio Caniggia; FlorinPsKp - 16 puncte
3. AlinaM; IoanaM; CoriB; Asistent - 15 puncte
4. wyktor; dj.mojo - 14 puncte
5. Andy - 13 puncte
6. Andu - 11 puncte
7. texanu 92 - 9 puncte
8. stanciu M.11 - 8 puncte
9. priscilla - 5 puncte
De asemenea, vă reamintesc şi sponsori concursului Avon Cosmetics Câmpina, Legea Sport Cluj, Zen-Sport, MENDOZA, Echipmont.
Departajarea
Concurentul "Dante" este declarat câştigător şi îşi poate revendica premiul pe care îl doreşte din lista premiilor. Pentru celelalte premii, între câştigătorii cu punctaj egal vor exista trei zile de departajare. Pentru fiecare grupă se întocmeşte un clasament separat, adică cei care au acumulat 16 puncte (LiviaB; Claudio Caniggia; FlorinPsKp) au clasamentul lor, iar cei cu 15 puncte (AlinaM; IoanaM; CoriB; Asistent) pe al lor, urmând a se stabili astfel clasamentul final şi fiecare îşi va putea revendica premiul dorit. Cel mai slab clasat dintre concurenţii care au acumulat 15 puncte, precum şi "wyktor". "dj.mojo", "Andy" şi "Andu" vor intra în posesia menţiunilor.
Pentru departajare, doar pentru cei cu 16, respectiv, 15 puncte, sâmbătă, 8 septembrie, duminică, 9 septembrie, şi luni, 10 septembrie, în jurul orei 9.00 voi posta o întrebare, urmând ca răspunsurile să le puteţi trimite până la ora 19.00 a aceleiaşi zile, moment în care voi anunţa şi răspunsul corect, precum şi clasamentul provizoriu al departajării.
Ceilalţi premianţi mă pot contacta pentru a preciza premiul pe care şi-l revendică sau pentru a intra în posesia menţiunii. 

Clasamentul actualizat
După disputarea partidei CFR Cluj - Petrolul Ploiești, la cărei rezultat, 2-2, a a dus și răspunsul la ultima dintre cele trei întrebări din cadrul etapei a doua, vă prezint clasamentul actualizat:
1. Andy; LiviaB; wyktor; Dante; Claudio Caniggia; FlorinP - 11 puncte
2. AlinaM; IoanaMsKp; CoriB; Asistent; Andu - 10 puncte
3. dj.mojo - 9 puncte
4. stanciu M.11 - 7 puncte
5. priscilla - 5 puncte
6. texanu 92 - 4 puncte.
De asemenea, vă reamintesc şi sponsori concursului Avon Cosmetics Câmpina, Legea Sport Cluj, Zen-Sport, MENDOZA, Echipmont.

Întrebările săptămânii a treia
Răspunsurile la cele trei întrebări de astăzi vor fi aşteptate ca şi comentarii la acest post până vineri, 7 septembrie, ora 19.00. Detalii despre premiile concursului găsiţi aici, alte detalii privind regulamentul, aici, iar întrebările sunt următoarele:  
1. Cât a sărit Aniţa Dumitraşcu la săritura în înălţime la Campionatul Naţional de Atletism Juniori III, atunci când a câştigat titlul de campioană naţională în iulie 2010?
2. Ce echipă a câştigat titlul de campioană naţională la fotbal în anul 1991?
3. Care credeţi că va fi rezultatul partidei Estonia – România, din preliminariile CM, programată vineri, 7 septembrie? 
 
Concluziile etapei a doua
S-a încheiat a doua etapă a noului nostru concurs. După cum v-am promis, vă voi prezenta răspunsurile corecte, cu sursa lor, precum şi clasamentul intermediar.
Aşadar, iată întrebările celei de-a doua etape şi răspunsurile corecte:


 1. Care a fost meciul de debut al lui Ion Constantinescu în Liga I? Răspuns: FC Argeş – Farul. (http://sport-campina.blogspot.ro/2010/08/ion-constantinescu-visez-sa-arbitrez-pe.html)
 2. Cine este autorul singurului gol al partidei România – Italia 1-0, din aprilie 1983? Răspuns: Ladislau Boloni (http://www.romaniansoccer.ro/national_team/games/1983.shtml)
Răspunsul la cea de-a treia întrebare, privind scorul exact al partidei CFR Cluj - Petrolul Ploieşti îl vom afla împreună duminică seară, atunci când voi reveni cu completările necesare şi la clasament.
Până atunci, clasamentul intermediar arată astfel:
1. Andy; LiviaB; wyktor; Dante - 11 puncte
2. AlinaM; IoanaM; Claudio Caniggia; sKp; CoriB; Asistent; FlorinP; Andu - 10 puncte
3. dj.mojo - 9 puncte
4. stanciu M.11 - 7 puncte
5. priscilla - 5 puncte
6. texanu 92 - 4 puncte.
De asemenea, vă reamintesc şi sponsori concursului Avon Cosmetics Câmpina, Legea Sport Cluj, Zen-Sport, MENDOZA, Echipmont.

Întrebările săptămânii a doua
Răspunsurile la cele trei întrebări de astăzi, precum şi noi înscrieri, vor fi aşteptate ca şi comentarii la acest post până vineri, 31 august, ora 19.00. Detalii despre premiile concursului găsiţi aici, alte detalii privind regulamentul, aici, iar întrebările sunt următoarele:  
1. Care a fost meciul de debut al lui Ion Constantinescu în Liga I?
2. Cine este autorul singurului gol al partidei România – Italia 1-0, din aprilie 1983?
3. Care credeţi că va fi rezultatul partidei CFR Cluj – Petrolul Ploieşti, din Liga I, programată duminică, 2 septembrie, ora 22.00? 

Concluziile primei etape
S-a încheiat prima etapă a noului nostru concurs. După cum v-am promis, vă voi prezenta răspunsurile corecte, cu sursa lor, precum şi clasamentul intermediar.
Aşadar, iată întrebările primei etape şi răspunsurile corecte:
1. Cine a fost arbitru de rezervă la jocul internaţional arbitrat la Copenhaga de Gheorghe Constantin în anul 1995? Răspuns: George Ionescu. http://sport-campina.blogspot.ro/2010/08/partide-conduse-de-arbitrii-romani-in_27.html
2. Cine au fost arbitrii asistenţi la prima finală a Cupei Mondiale la fotbal? Răspuns: Ulises Saucedo (Bolivia), Henry Cristophe (Belgia) http://www.fifa.com/worldcup/archive/edition=1/results/matches/match=1087/report.html

3. Care credeţi că va fi rezultatul partidei Gaz Metan Mediaş – CS Tr. Severin, din Liga I, care are loc vineri, 24 august, ora 21.30? Răspuns: 2-0. http://www.sport-campina.blogspot.ro/2012/08/liga-i-etapa-6-partida-de-vineri.html
Acum, iată şi clasamentul intermediar:
1. Andy; LiviaB; wyktor; Dante - 6 puncte
2. stanciu M.11; AlinaM; IoanaM; Claudio Caniggia; sKp; CoriB; Asistent; FlorinP; priscilla; Andu - 5 puncte
3. dj.mojo - 4 puncte
4. texanu 92 - 2 puncte.
Mâine, sâmbătă, 25 august, dimineaţă, voi posta întrebările pentru etapa a doua a concursului. Înscrierile rămân în continuare deschise pentru cei care doresc să se alăture concursului nostru.

O precizare 
Vă reamintesc că pentru prima etapă a concursului, răspunsurile se primesc până mâine, vineri, 24 august, ora 19.00. De asemenea, tot până mâine la aceeaşi oră vă mai puteţi înscrie, urmând procedura stabilită şi comunicată anterior pe pagina dedicată concursului.
Multă inspiraţie!

Întrebările primei săptămâni
Aşadar, începe un nou concurs sport-campina. Răspunsurile la cele trei întrebări de astăzi, precum şi noi înscrieri, vor fi aşteptate ca şi comentarii la acest post până vineri, 24 august, ora 19.00. Detalii despre premiile concursului găsiţi aici, alte detalii privind regulamentul, aici, iar întrebările sunt următoarele:  
1. Cine a fost arbitru de rezervă la jocul internaţional arbitrat la Copenhaga de Gheorghe Constantin în anul 1995?
2. Cine au fost arbitrii asistenţi la prima finală a Cupei Mondiale la fotbal?
3. Care credeţi că va fi rezultatul partidei Gaz Metan Mediaş – CS Tr. Severin, din Liga I, care are loc vineri, 24 august, ora 21.30? 
Mult succes! 

Premiile concursului
După cum v-am promis, în această seară anunţ premiile concursului, care va începe mâine, sâmbătă, 18 august, în jurul orei 9.00.
Iată premiile, cu precizarea că fiecare câştigător, în ordinea punctelor obţinute îşi va putea alege ce premiu doreşte, ordinea prezentării lor fiind doar una aleatorie:
Parfum bărbătesc BLACK SUEDE TOUCH, oferit de Avon Cosmetics Câmpina.
Minge de fotbal, marca LEGEA, oferită de Legea Sport Cluj (www.legeasport.ro)
Tricou ADIDAS, Naţionala României, de antrenament, mărimea XL
Parfum de damă JF, oferit de Avon Cosmetics Câmpina
Echipament de fotbal, ZEN-SPORT, alb, cu inserţii albastre, mărimea XL, oferit de ZEN-SPORT (www.zen-sport.com)
Bluză sport Bayern Munchen, mânecă lungă, mărimea S-M, oferită de Mendoza Câmpina
Busolă profesională, oferită de Echipmont (www.echipmont.ro)
Set cosmetic bărbătesc (deodorant Perfect Strenght şi cremă hidratantă după bărbierit Avon), oferit de Avon Cosmetics Câmpina
De asemenea, se vor acorda 5 menţiuni surpriză, constând în mici materiale promoţionale ale unei federaţii de fotbal din Europa!
Aşadar, de mâine dimineaţă vă aştept la concurs!Vă invit din nou la concurs!
Am vrut să fie un altfel de concurs decât cel cu care vă obişnuisem... Am zis să treacă perioada concediilor, iar pentru mine s-a încheiat această perioadă, iar după răspunsurile prompte ale unor sponsori, începem un nou concurs!

Noul concurs va debuta sâmbătă, 18 august, şi se va întinde pe perioada a trei săptămâni, regulile fiind destul de simple:
- vă puteţi înscrie printr-un comentariu postat pe această pagină, comentariu care nu va fi făcut public, unde veţi trece numele şi prenumele, localitate, adresa de mail şi un număr de telefon, precum şi nick-name-ul sub care vă înscrieţi al concurs;
- orice cititor al acestui blog se poate înscrie o singură dată;
- vor fi trei întrebări pentru fiecare din cele trei săptămâni ale concursului: o întrebare va fi din cuprinsul acestui blog, o altă întrebare va fi una de cultură generală sportivă, iar o a treia nu va fi o întrebare propriu-zisă, ci va fi un meci de la finalul săptămânii în care trebuie să răspundeţi şi pentru care trebuie să indicaţi rezultatul exact;
- pentru prima săptămână a concursului, întrebările vor fi afişate pe blog sâmbătă, 18 august, ora 9.00, şi sunt aşteptate înscrieri şi răspunsuri până vineri, 24 august, ora 19.00; pentru săptămâna a doua, întrebările vor fi afişate sâmbătă, 25 august, ora 9.00, iar răspunsurile sunt aşteptate până vineri, 31 august, ora 19.00, iar pentru ultima săptămână a concursului, întrebările vor fi publicate sâmbătă, 1 septembrie, ora 9.00 şi răspunsurile le veţi putea transmite până vineri, 7 septembrie, ora 19.00;
- după fiecare etapă, voi publica răspunsurile corecte şi clasamentul intermediar;
- pentru fiecare răspuns se acordă un punctaj, astfel: pentru întrebarea numărul 1, din cuprinsul acestui blog, se acordă 3 puncte; pentru întrebarea numărul 2, de cultură generală sportivă, se acordă 2 puncte; pentru întrebarea numărul 3, indicarea rezultatului exact al unei partide, se acordă 1 punct. În caz de egalitate, vor exista 3 zile de departajare, în fiecare zi, la ora 9.00, fiind anunţată o întrebare din cele trei teme, iar răspunsul trebuie să-l acordaţi în aceeaşi zi până la ora 19.00 (voi reveni cu detalii exacte şi un program clar, dacă va fi cazul);
- la fel ca şi la precedentul concurs, în ordinea declarării câştigătorilor, aceştia îşi vor putea alege unul dintre premiile puse în joc. Se acordă 5 premii, constând în echipament şi materiale sportive, şi 5 menţiuni.
- SPONSORII CONCURSULUI până la acest moment sunt: Legea Sport Cluj; Mendoza Câmpina; Echipmont, Avon Cosmetics Câmpina, Zen-Sport Boldeşti. Lista rămâne deschisă, oricine doreşte să mi se alăture fiind binevenit şi beneficiind de toate avantajele oferite sponsorilor concursului.

Premiile concursului vor fi anunţate vineri, 17 august, pe înserat...

Aşadar, aştept să începeţi să vă înscrieţi pentru acest concurs. Orice nelămuriri sau probleme aveţi, sunt gata să vă răspund!

100 de comentarii:

 1. 1.Ion Craciunescu
  2.Ulises Saucedo si Henri Christophe
  3.Scorul va fi de 2-1 in favoarea echipei Gaz Metan Medias

  RăspundețiȘtergere
 2. arbitrii asistenţi la prima finală a Cupei Mondiale la fotbal au fost Constantin Rădulescu si Ulises Saucedo.

  RăspundețiȘtergere
 3. arbitrii de rezervă la jocul internaţional arbitrat la Copenhaga de Gheorghe Constantin în anul 1995 au fost George Ionescu - J. Wright (Irlanda).

  RăspundețiȘtergere
 4. Gaz Metan Mediaş – CS Tr. Severin 3-1

  RăspundețiȘtergere
 5. pt Vlad Robert:
  este nevoie sa te si inscrii la acest concurs, trimitand un comentariu care nu va fi publicat cu numele, localitatea de domiciliu, numarul de telefon, adresa de mail si nick-name-ul sub care participi la concurs, daca nu este vorba de numele real.

  RăspundețiȘtergere
 6. pt Vlad Robert:
  scuze, am vazut dupa ce am scris comentariul anterior ca te-ai inscris.

  RăspundețiȘtergere
 7. Nedelcu Andrei18 august 2012, 16:01

  intrebarea 1 : arbitru de rezerva a fost George Ionescu (Romania); intrebarea 2 : arbitrii asistenti au fost Ulises Saucedo(Bolivia)si Henri Christophe(Belgia); intrebarea 3 : scor 2-0 pentru Gaz Metan.

  RăspundețiȘtergere
 8. 1. George Ionescu .
  2.Ulises Saucedo si Henri Crstophe.
  3. 3-1.
  Claudio Caniggia.

  RăspundețiȘtergere
 9. 1. George Ionescu
  2. Jean LANGENUS (BEL), Ulises SAUCEDO (BOL), Henry CRISTOPHE (BEL)
  3. 2-0

  RăspundețiȘtergere
 10. 1.Rezerva a fost George Ionescu
  2.Arbitrii asistenti la prima finala a campionatului mondial au fost Ulises Saucedo si Henry Cristophe
  3.Cred ca Gaz Metan va invinge la diferenta de 1 gol.

  RăspundețiȘtergere
 11. Dante:
  -referitor la intrebarea cu nr.2 rectific,arbitrii asistenti:Ulises Saucedo si Henri Christophe

  RăspundețiȘtergere
 12. priscilla

  1.George Ionescu
  2. Ulises Saucedo
  Henri Christophe
  3.1-1

  RăspundețiȘtergere
 13. Florin P.
  Raspunsuri prima saptamana: 1. George Ionescu 2. Ulises Saucedo si Henri Christophe 3. Scor 2-1 in favoarea Mediasului

  RăspundețiȘtergere
 14. 1. George Ionescu
  2. Ulises Saucedo si Henri Christophe
  3. Gaz Metan Medias - CS Tr. Severin 1-1

  RăspundețiȘtergere
 15. 1. George Ionescu
  2. Ulises Saucedo si Henri Christophe
  3. Gaz Metan Medias - CS Tr. Severin 2-1

  RăspundețiȘtergere
 16. 1. George Ionescu
  2. Ulises Saucedo si Henri Christophe
  3. Gaz Metan Medias - CS Tr. Severin 1-0

  RăspundețiȘtergere
 17. 1. George Ionescu
  2. Ulises Saucedo si Henri Christophe
  3. Gaz Metan Medias - CS Tr. Severin 2-0

  RăspundețiȘtergere
 18. 1. George Ionescu
  2. Ulises Saucedo si Henri Christophe
  3. Gaz Metan Medias - CS Tr. Severin 0-0

  RăspundețiȘtergere
 19. 1.fc.arges - farul
  2.ladislau boloni
  3.0-1

  RăspundețiȘtergere
 20. 1.Debutul ,ca arbitru,al lui Ion Constantinescu a fost inregistrat in anul 1991 la meciul FC Arges- Farul.
  2.Golul din partida Romania-Italia din anul 1983 a fost inscris de Ladislau Boloni.
  3.Cu siguranta nu va fi meci egal.Probabil Petrolul se va impune deoarece jucatorii din Cluj vor veni dupa meciul cu Basel.Scorul :0-1,1-2.

  RăspundețiȘtergere
 21. Dante:
  1.La meciul FC Arges-Farul in 1991
  2.Ladislau Boloni
  3.2-0

  RăspundețiȘtergere
 22. 1.Ion Constantinescu arbitru a devenit în 1984, iar debutul pe prima scenă l-a făcut în 1991, la meciul FC Argeş - Farul.
  2.Ladislau Bölöni.
  3.CFR Cluj – Petrolul 1-1.

  RăspundețiȘtergere
 23. 1.Dinamo Bucuresti-Fc Arges
  2.Boloni Ladislau
  3.2-0 in favoarea echipei CFR Cluj

  RăspundețiȘtergere
 24. Nedelcu Andrei26 august 2012, 08:13

  intrebarea 1: F.C.Arges-Farul in 1991; intrebarea 2 : Laszlo Boloni; intrebarea 3 : scor 1-1

  RăspundețiȘtergere
 25. 1. F.C. Arges-Farul Constanta.
  2. Ladislau Boloni.
  3. 2-2.
  Claudio Caniggia.

  RăspundețiȘtergere
 26. Raspunsuri saptamana 2
  1. FC Argeş - Farul
  2. Boloni
  3. 2-2

  RăspundețiȘtergere
 27. Salut Sandule,
  sunt Razvan Fratila si concurez sub nick-name-ul "Asistent". raspunsurile mele ptr. etapa a II-a:
  1) asistentul craiovean Ion Constantinescu a debutat in liga I la jocul FC Arges Pitesti - FC Farul Constanta, disputat in martie 1991, scor 3-1.
  2) unicul gol, cel al victoriei, a fost marcat de Ladislau Boloni in poarta lui Dino Zoff.
  3) CFR Cluj - Petrolul 2-1.

  RăspundețiȘtergere
 28. 1. FC Arges - Farul
  2. Ladislau Bölöni
  3. CFR Cluj – Petrolul Ploiesti 0-0

  RăspundețiȘtergere
 29. 1. FC Arges - Farul
  2. Ladislau Bölöni
  3. CFR Cluj – Petrolul Ploiesti 2-0

  RăspundețiȘtergere
 30. 1. FC Arges - Farul
  2. Ladislau Bölöni
  3. CFR Cluj – Petrolul Ploiesti 1-1

  RăspundețiȘtergere
 31. 1. FC Arges - Farul
  2. Ladislau Bölöni
  3. CFR Cluj – Petrolul Ploiesti 2-1

  RăspundețiȘtergere
 32. 1. FC Arges - Farul
  2. Ladislau Bölöni
  3. CFR Cluj – Petrolul Ploiesti 1-0

  RăspundețiȘtergere
 33. La intrebarea "Ce echipă a câştigat titlul de campioană naţională la fotbal în anul 1991?":
  Este vorba de Liga I? Si daca da, ce sezon? 1990-1991 sau 1991-1992?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. campioana nationala este doar cea care castiga Liga I, iar echipa care a castigat in 1991 a facut-o a finalul sezonului 1990-1991. sper ca acum este mai clar!

   Ștergere
 34. 1.1.62 m
  2.Universitatea Craiova
  3.1-1

  RăspundețiȘtergere
 35. 1. 1,62 m.
  2. Universitatea Craiova.
  3. 1-3.

  RăspundețiȘtergere
 36. astăzi, la 18.03, unul dintre participantii la concurs mi-a trimis raspunsurile dar a uitat sa se semneze! il rog pe respectivul concurent sa revina cu un mesaj, altminteri raspunsul nefiind luat in considerare

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Claudio Caniggia a trimis mesajul respectiv . Scuze. E su ficient atat sau revin cu mesajul complet?

   Ștergere
 37. 1.Anita Dumitrascu a sarit 1.60m
  2.In anul 1991 campionatul national de fotbal a fost castigat de Politehnica Timisoara
  3.Rezultatul partidei Estonia Romania va fi 0-2

  RăspundețiȘtergere
 38. 1.Anita Dumitraşcu locul I, săritura în înălţime, 1,62m;
  2.Universitatea Craiova
  3.Estonia – România 1-3

  RăspundețiȘtergere
 39. intrebare 1: 1,59m la egalitate cu Andreea Panturoiu ; intrebarea 2: Universitatea Craiova ; intrebarea 3: scor 1-1 sau 1-2

  RăspundețiȘtergere
 40. Raspunsuri saptamana 3:
  1. 1.62 m
  2. Universitatea Craiova
  3. 1-2

  RăspundețiȘtergere
 41. 1. 1.59
  2. Universitatea Craiova
  3. 0-2

  RăspundețiȘtergere
 42. Salut Sandule,
  sunt Razvan Fratila si concurez sub nick-name-ul "Asistent". Raspunsurile mele ptr. intrebarile etapei a III-a sunt:
  1) Anita Dumitrascu a obtinut titlul national la juniori III cu o saritura de 1,62 m.
  2) campioana Romaniei in editia de campionat 1990/1991 a fost Universitatea Craiova
  3) rezultatul jocului Estonia - Romania sper sa fie 1-2.
  O zi buna!

  RăspundețiȘtergere
 43. 1. 1,62 m
  2. Universitatea Craiova
  3. Estonia – România 1-2

  RăspundețiȘtergere
 44. 1. 1,62 m
  2. Universitatea Craiova
  3. Estonia – România 0-2

  RăspundețiȘtergere
 45. 1. 1,62 m
  2. Universitatea Craiova
  3. Estonia – România 0-1

  RăspundețiȘtergere
 46. 1. 1,62 m
  2. Universitatea Craiova
  3. Estonia – România 0-3

  RăspundețiȘtergere
 47. 1. 1,62 m
  2. Universitatea Craiova
  3. Estonia – România 1-3

  RăspundețiȘtergere
 48. nu afisati raspunsurile la intreb.?

  RăspundețiȘtergere
 49. cred k e mai bine ca dupa ce primii castigatori isi aleg premiile, sa anuntati ce premii raman disponibile.

  RăspundețiȘtergere
 50. "Asistent" raspunsul primei intrebari de baraj:
  Ioana Maghiar - Scoala generala Nistoresti

  RăspundețiȘtergere
 51. raspuns intrebare departajare:
  1. Ioana Maghiar

  RăspundețiȘtergere
 52. In ce consta mentiunea?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. e o surpriza! ai vreun drumprin Campina, pot sa ti-l transmit prin cineva sau ti-l trimit prin posta, caz in care trebuie sa-mi dai adresa exacta?

   Ștergere
 53. Ioana Maghiar, Scoala Nistoresti.
  Claudio Caniggia.

  RăspundețiȘtergere
 54. Raspunsurile si clasamentul provizoriu al departajarii?

  RăspundețiȘtergere
 55. La ghici, nu am avut timp azi, raspund Ioan Igna.
  Claudio Caniggia.

  RăspundețiȘtergere
 56. ce premii au mai ramas?
  ce-a ales Dante?

  RăspundețiȘtergere
 57. stanciuM.11 a castigat ceva?si dak da ce,eu sunt plecat in turcia cu selectionata si nu am putut sa mai urmaresc site-ul..dak am castigat ceva (mentiune)puteti sa imi trimite-ti pe adresa care v-am lasat-o.va multumesc

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Din pacate nu ai castigat nimic! Poate la urmatorul care va incepe sambata, 15 septembrie!

   Ștergere
 58. incepe alt concurs?
  despre c e vorba?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Da. Voi anunta azi-maine noul concurs. Vineri voi anunta si premiile, iar de sambata, 15 septembrie, va incepe un nou concurs. Premiile sper ca vor fi mult mai tentante!

   Ștergere
 59. Asistent: Austria - Scotia 1-3

  RăspundețiȘtergere
 60. Despre concurs: O foarte buna initiativa a dumneavoastra, premii atractive, organizare impecabila.
  Si intr-adevar, ar fi mai bine ca acest concurs sa se desfasoare pe o perioada mai scurta si cu intrebari zilnice.
  Personal, nu-mi place ideea cu ghicitul scorului exact, fotbalul fiind extrem de imprevizibil. As prefera mai multe intrebari despre sport.

  In rest, totul ok. Felicitari castigatorilor

  RăspundețiȘtergere
 61. Tricou ADIDAS, Naţionala României, de antrenament, mărimea XL

  RăspundețiȘtergere
 62. Nu am apucat sa ma inscriu, dar cu siguranta o voi face la urmatorul.
  Cat despre organizare...nu prea am de comentat.
  Nici mie nu-mi prea surade ideea cu scorul exact, dar daca se trece la intrebarile zilnice, ar trebui prelungit timpul. Adica sa se accepte respunsuri si dupa ora 19:00, deoarece multi sosim acasa dupa aceasta ora.

  RăspundețiȘtergere
 63. In ordine, as vrea parfumul de dama sau echipamentul XL de la Zen-Sport.
  Daca alege SKP pana maine dupa-amiaza, poti sa-mi aduci premiul la meciul Unirea Campina-Unirea Urlati.
  Voi fi in zona...Sper ca si tu.
  Claudio Caniggia.

  RăspundețiȘtergere
 64. Eu iti propun timp de 2 saptamani cate 2 intrebari zilnice dintre care una cu scorul unui meci ca asa cauta toti raspunsuri pe net iar la sfarsit isi vor premiul tre sa fie si putina inspiratie ca atatea cunostiinte sportive mai greu daca nu exista netul nu cred ca din 6 intrebari era vreunul dintre participanti sa stie raspunsul la 2 dintre ele si aici ma includ si pe mine si daca poti accepta raspunsurile pana la ora 21.MERSI...

  RăspundețiȘtergere
 65. Asistent
  Salut Sandule, as fi interesat de mingea de fotbal "Legea".
  O zi buna!

  RăspundețiȘtergere
 66. Nu`mi place treaba cu scorul exact desii am nimerit toate prognosticurile dak era cu 1,x sau 2 nu am primit nici un punct,in rest e ok.

  RăspundețiȘtergere
 67. Cei cu mentiune cand primim premiul?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ti-am trimis premiul prin posta in cursul zilei de ieri. Probabil maine, cel mai tarziu, ar trebui sa-l primesti. te rog sa-mi confirmi primirea! Multumesc!

   Ștergere
 68. Eu sunt de parere ca formatul actual este cel mai bun. Ar fi bine ca sa fie pastrat pronosticul unui joc de liga I sau dintr-un alt campionat pentru ca asa se poate face diferentierea mai usor. Fara acest element imprevizibil jocul ar fi monoton si s-ar limita doar la cautarea raspunsului pe internet sau in arhiva blogului. Cat priveste formatul actual cu intrebarile si saptamana mi se pare mai bun decat cel cu ziua si intrebarea. Se intampla ca odata sa nu ai internet cum s-a intamplat la mine in runda finala si sincer nu mai poti recupera daca ai pierdut o zi decat daca s-ar pastreaza un element ”imprevizibil” din care poti pierde sau castiga puncte in functie de noroc.

  RăspundețiȘtergere
 69. As dori busola, daca nu o ia FlorinP.

  RăspundețiȘtergere
 70. ar fi bn cu intrebari zilnice, poate unele mai grele. si scorul meciului sa fie inlocuit cu altceva. deasemenea perioada de desfasurare ar trebui sa fie de max 2 sapt.

  RăspundețiȘtergere
 71. Nu sunt in tara. Puteti va rog sa-mi trimiteti premiul prin Posta in Campina?

  RăspundețiȘtergere
 72. Am primit mentiunea multumesc.

  RăspundețiȘtergere
 73. Regulamentul noului concurs va fi publicat maine dimineata sau spre seara?

  RăspundețiȘtergere
 74. sponsorii raman aceeasi?

  RăspundețiȘtergere