sâmbătă, 3 septembrie 2011

Prahova Tomşani se mută la Câmpina?

Înaintea meciului dintre Unirea Câmpina şi Dero Ploieşti, gazonul stadionul „Rafinăriei” era inspectat de patru persoane, una dintre acestea fiind... deputatul Florin Anghel.
Ceilalţi, cu care Anghel a discutat aprins timp îndelungat, sunt reprezentanţi ai omului de afaceri Radu Călin, cel care a preluat ieri formaţia Prahova Tomşani, instalând deja un nou antrenor – Dan Dobai. Ei bine, Radu Călin, care este unul dintre sponsorii puternici şi ai clubului Petrolul Ploieşti, pare hotărât să... promoveze cu Prahova Tomşani din Liga a III-a în Liga a II-a,
iar în momentul de faţă caută soluţii pentru găsirea unei noi arene pentru disputarea partidelor de pe teren propriu.
Surse din cadrul clubului Prahova Tomşani ne-au declarat că este foarte posibil şi probabil ca Prahova Tomşani să-şi desfăşoare cât de curând meciurile de pe teren propriu pe stadionul „Rafinăriei”, la Câmpina găsindu-se înţelegere inclusiv în rândurile autorităţilor locale. Astfel, Câmpina ar putea să revină în eşaloanele naţionale mai repede decât la finalul actualei stagiuni. Oricum, un subiect de urmărit!

2 comentarii:

  1. Patronii astia nomazi ar trebui descurajati in ceea ce priveste manevrele din fotbal. Astia nu inteleg si nu-i intereseaza fotbalul, pentru ei este doar o sursa de bani, de a isi umfla burtile. In mintea lui ingusta o fi un favor campinenilor ca vad blaturile lui. Du-te nene la tine in comuna si fa-ti stadion sa aiba si oamenii aia ceva de vazut la sfarsit de saptamana

    RăspundețiȘtergere
  2. ai dreptate in ceea ce ai spus.sa speram ca autoritatile locale nu vor fi de acord cu venirea acestora. avem doua echipe in capina si din doua ar trebui facuta una singura puternica.

    RăspundețiȘtergere