
"Nu numai că n-a văzut bine, dar l-a şi indus în eroare pe "central", care i-a spus că Galamaz a şters mingea cu capul, însă el a susţinut că fusese ofsaid din prima fază, ceea ce nici nu se poate discuta", a spus preşedintele CCA, Vasile Avram despre faza cu pricina. Această precizare vine să întărească - din punctul meu de vedere - greşeala gravă a asistenului ploieştean şi îmi dă dreptate când am presupus că a existat un dialog între arbitru şi asistent pe marginea acestei faze. Radu Petrescu l-a ajutat pe Crângaşu şi ar fi putut să-l scoată din culpă, dar acesta a insistat şi acum va suporta consecinţele.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu