luni, 13 august 2012

Se spulberă incertitudinile CSM-ului odată cu venirea lui Adrian Nistoroiu?

Refuzului Consiliului de Administraţie al SC Conpet Ploieşti de a se mai realiza asocierea dintre FC Conpet Ploieşti şi oamenii de afaceri Virgil Guran (foto jos) şi Adrian Nistoroiu (foto medalion), acesta din urmă fost patron al echipei CS Vispeşti Blejoi, a tulburat serios apele la clubul câmpinean.
În ciuda incertitudinilor de la toate nivelurile clubului, par a exista premize pentru a transforma CSM Câmpina în cea mai serioasă candidată la câştigarea campionatului judeţean şi promovarea în Liga a III-a.
"Probabil că punerea în aplicarea a proiectului pe care îl aveam împreună cu Adrian Nistoroiu la Conpet Ploieşti va fi pus în aplicare la anul, dacă va mai merita... Deocamdată nu este nimic sigur în privinţa lotului şi a conducerii tehnice. Am discutat cu Adrian Nistoroiu, care vrea să mi se alăture, astfel încât vom aduce la CSM mai mulţi jucători valoroşi şi un tehnician cu nume", ne-a declarat în cursul acestei dimineţi Virgil Guran, preşedintele CSM Câmpina.
În cursul zilei, discuţiile purtate între cei doi oameni de afaceri au produs şi primele rezultate concrete pentru CSM Câmpina. Astfel, noul tehnician al echipei este Victor Roşca (foto - www.sport.dragos-trestioreanu.ro), cel care a condus în sezonul precedent pe CS Vispeşti Blejoi, cu care a câştigat Cupa României, chiar în faţa CSM-ului, iar printre noutăţile din lot, în afara întoarcerii lui Gânju, Ilioiu, Olteanu şi Burloiu, care fuseseră "detaşaţi" la Conpet, se vor mai alătura lotului CSM şi alţi fotbalişti care au evoluat sezonul trecut la Blejoi, cel mai cunoscut nume fiind cel al lui Bridinel. "La echipă - a mai spus Virgil Guran - vor mai veni şi alţi jucători din Ploieşti, de la Petrolul, de la Conpet, dar şi de la Vispeşti Blejoi, alături de care vom încerca să promovăm mai mulţi copii de la echipele noastre de juniori".

2 comentarii: