vineri, 10 august 2012

De ce atâta secretomanie la AJF Prahova?

La ora la care scriu aceste rânduri, mai marii AJF-ului prahovean "chefuiesc" la un local din Bucov la ceea ce ei numesc pe nedrept "Adunarea Generală", când de fapt este doar o cumetrie... Ce fac în acest timp iubitorii fotbalului şi reprezentanţii cluburilor? Încearcă să afle componenţa seriilor şi programul din cele trei serii ale campionatelor judeţene. Ei bine, eşec total! Orice încercare pare sortită eşecului, secretomania fiind cuvântul de ordine la forul condus de Don Lică.
La Liga B şi C lucrurile par destul de complicate şi încă mai pot surveni modificări, astfel că o oarecare reţinere ar putea părea de înţeles. Dar de ce se ajunge aici? Pentru că mereu Don Lică şi gaşca sa lasă tot felul de portiţe pentru a mai primi echipe, pentru a le muta pe unele dintr-o serie în alta, pentru a face tot felul de scamatorii, iar dacă le publici şi apoi modifici că a mai adus unul o sacoşă cu ceva, pot apărea întrebări. Nu că s-ar jena ei de astfel de situaţii, dar s-au mai şmecherit şi vor să le evite. C-aşa-i Don Lică!
La Liga A Prahova lucrurile stau un pic diferit. Componenţa seriei este definitivată în mare măsură, chiar a fost anunţat programul primei etape - care se pare că va suferi şi el modificări! - dar mai pot apărea surprize, nefiind sigură în acest moment înscrierea formaţiei CSM Câmpina, după denunţarea astăzi a tentativei de asociere cu Conpet Ploieşti. În schimb, aici, pare a fi vorba de oferirea - total nejustificată - de către mai marii AJF-ului a unei exclusivităţi pentru ziarul Prahova. De ce? Don Lică nu va avea niciodată bunul simţ să răspundă... Dar dacă nu au nici un pic de respect faţă de cei care muncim în presa locală - şi-l înţeleg în ce mă priveşte, sentimentul fiind reciproc - măcar faţă de cei care îl plătesc - echipele - şi faţă de spectatori, fără de care fotbalul nu are nici un haz, ar trebui mai mult respect. Alooo, Don Lică, se aude?! Sau ai împrumutat telefonul lui "Meserie" şi pârâie mereu?! RUŞINE!
PS - Totuşi, în această seară sau cel mai târziu mâine dimineaţă voi publica programul complet al campionatului judeţean. Pentru că cititorii acestui blog merită!

5 comentarii:

  1. Sunt multi impatimiti ai fotbalului judetean care urmaresc cu interes acest blog, ptr. ca publici Aici tot ce poti afla din ligile lu Lica. Nesimtirea este caracteristica ce ii defineste pe ajf-istii lu Lica.
    Exclusivitatea ptr. ziarul Prahova se explica prin faptul ca acolo scriu slugile lu Lica din presa locala: Dima si Damian, ultimul fiind si arbitru si are acces la date.

    RăspundețiȘtergere
  2. de ce nu publicati aici domnule ziarist componenta celorlalte serii de liga B? nu e vina dumitale ca la ajf se leaga si se desleaga tot felul de ite in interesul unora sau altora. daca au fost sedintele cu delegatii inseamna ca s-au facut seriile. e rusinea ajfului ca le schimba.

    RăspundețiȘtergere
  3. din simplul motiv ca nu le cunosc. acolo unde am reusit sa le aflu de la un delegat, vezi seria Campina a Ligii B, le-am publicat. iar la AJF nu ai cu cine discuta... cel putin eu...

    RăspundețiȘtergere
  4. pai mai spune cum a intrat chimia brazi in liga lui lica ,ptr ca e prieten cu lucica radulescu ,nu ,o echipa retrasa din liga a 3 a ,nu inseamna ca a retogradat , ca sa primeasca loc ,asa stiu ,dar la ajf se poate nu ,sti ceva de astea te intreb ca nu stiu ,

    RăspundețiȘtergere