miercuri, 16 mai 2012

Unirea Câmpina - CSM Câmpina 2-1

Marcatori: Ciobanu 26, Filip 85 - Stroe 76-11m.
Unirea Câmpina: D. Şandru - Zecheru, Neagu (cpt), B. Şandru, Filip - A. Stoica, Lambă (90+1 Coman), Bărăgan, Cernea (81 Nichifor) - Bica (66 Ungureanu), Ciobanu. Rezerve neutilizate: T. Ionescu - Dobrescu, Fl. Stoica, Negotei. Antrenori: Costin Plăvache (principal), Marius Palancianu (secund).
CSM Câmpina: Boşilcă - Bej, Gânju (cpt), G. Radu, Zăpodeanu - Budileanu (63 Blanc), Burloiu, Ilioiu, Stroe (87 Hromei) - Olteanu, Vintilă (70 M. Mihai). Rezerve neutilizate: Lepădatu - Negoiasă, Chivu. Antrenori: Ion Burchi (principal), Robert Stoica (secund).
Cartonaşe galbene: Cernea 48, Bărăgan 51, B. Şandru 75, Lambă 89 - Olteanu 38, Bej 41, Budileanu 44, Vintilă 77, Boşilcă 83, G. Radu 84.
Arbitri: Mihai Amorăriţei - Dragoş Pantilie, Nicolae Iosif (Câmpina).
Observator: Ion Vasiloiu (Câmpina).
Ediţia a treia a "Derby della Campina" a adus nu numai primele goluri, ci şi o primă echipă victorioasă. Dincolo de rezultatul în sine, îmbucurător pentru fotbalul câmpinean a fost că cele două formaţii s-au angajat într-un joc alert, viu disputat, frumos, în ciuda ploii torenţiale. S-a văzut că fiecare formaţie şi-a dorit victoria, s-a văzut o determinare net superioară faţă de alte meciuri, nivelul acestei partidei fiind aproape de nivelul eşalonului secund al fotbalului românesc.
Începutul a aparţinut Unirii, prima ocazie majoră venind în minutul 10, când din centrarea lui Bărăgan, Neagu a trimis în bară. A urmat deschiderea scorului, jocul s-a mai calmat, iar începutul reprizei secunde a aparţinut CSM-ului, care a pus în mai multe rânduri în pericol poarta adversă. Şutul la o palmă peste transversală a lui M. Mihai a prefaţat momentul egalării, pentru ca ultimele cinci minute, după golul lui Filip, să se joace realmente pe muchie de cuţit. Mai întâi, Ungureanua trimis un trasor în transversală, pentru ca, în minutele de prelungiri, Unirea să tremure serios la o minge care s-a scurs agonizant de aproape de buturile lui D. Şandru.
În concluzie, un meci frumos, care a făcut o bună promovare fotbalului câmpinean şi a adus o victorie importantă Unirii, pentru că parcă ar fi fost păcat ca, din orgoliul celor două formaţii câmpinene, să câştige campionatul formaţia din Blejoi...

2 comentarii:

  1. la experienta ta nu ai vazut ca a fost blat sau nu ai vrut sa scrii? nu ai vazut in ultimul sfert de ora, dupa 1-1, cum se dadeau cei de la CSM la o parte? probabil nu ai vrut sa superi pe nimeni... dar, a fost BLAAAT!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. LA CAT ALCOOL AI BAGAT IN TINE LA MECI , ESTE NORMAL SA ITI FUGA IMAGINEA SPRE FINAL . TT

      Ștergere