sâmbătă, 5 martie 2011

CSM Câmpina – Tricolorul Breaza 1-0 (0-0)

Pe o suprafaţă de joc pe care nu ar fi trebuit să se permită disputarea unui joc de fotbal, a trebuit să se joace astăzi la prânz partida din cadrul Cupei României, faza judeţeană, dintre CSM Câmpina şi Tricolorul Breaza. Nu a fost o partidă în adevăratul sens al cuvântului, pentru că nici una dintre echipe nu s-a putut desfăşura din punct de vedere tactic – tehnic, nici atât – pe o asemenea suprafaţă de joc. În aceste condiţii, esenţială a fost determinarea şi disponibilitatea la efort fizic intens.Câmpinenii au fost mai prezenţi în jumătatea adversă de teren şi au dominat prima repriză, dar ocaziile lor nu au fost extrem de clare, rând pe rând aproape toţi jucătorii din compartimentul ofensiv ratând posibilitatea de a-şi trece numele pe lista marcatorilor.
După pauză, lucrurile au început să se desfăşoare după un scenariu asemenător primei reprize, doar starea de nervozitate devenind din ce în ce mai intensă, atât din cauza unor decizii de arbitraj, cât şi ca semn al frustrării jucătorilor pentru nereuşitele de ordin tehnic generate de starea terenului. Şi s-ar fi putut juca aşa poate chiar 120 de minute, destui fiind cei care se temeau de prelungiri... Dar lucrurile s-au schimbat. Mai întâi, în minutul 58, Ilioiu a fost eliminat, la o fază la care ar fi trebuit judecaţi cu aceeaşi măsură ambii jucători implicaţi. Apoi, parcă în compensaţie, arbitrul George Frăţilă a dictat penalty la o intervenţie a unui fundaş brezean asupra lui Budileanu, iar Gânju a transformat fără emoţii. Era minutul 62, iar până la final nu s-a mai întâmplat nimic notabil. Şi asta pentru că brezenii au fost mai preocupaţi să se răfuiască – la aproape orice decizie – cu arbitrul, în vreme ce câmpinenii doar au menţinut rezultatul, asigurându-şi astfel calificarea pentru faza următoare a competiţiei.
CSM Câmpina: Cosmineanu – Burchi, Radu, Gânju, Georgescu – Motoroiu, Budileanu, Ilioiu, Necula – Negreanu, Hromei. Rezerve: Marinică – Bej, Grigoraş, Ad. Vintilă, Negoiasă, R. Stoica, Burlacu. Antrenor: Robert Opatchi.
Tricolorul Breaza: Şandru – Boroş, Sterea, Cazan, Olteanu – A. Stoica, Stoian, Şerbănescu, Ciorchină – Cojocaru, Loga. Rezerve: Butuza – Al. Pavel, Ad. Pavel, Negotei, Botea, I. Vintilă, Bucur. Antrenori: Florin Stăncioiu, Costin Plăvache.
Arbitri: George Frăţilă – Marius Diaconu, Stelian Mălăroiu. Observator: Decu Crângaşu.
Momentul golului: Gânju transformă lovitura de pedeapsă...
... se bucură alături de colegii săi...
...şi, conform tradiţiei CSM, aruncă un tricou în tribună!

În continuare vă prezint mai multe imagini din cadrul acestei partide:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu